Cautare

1634 de rezultate pentru "clasament divizia onoare ambovita" (2.80 secunde)
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: ... Tocmai din aceste motive l-am invitat pe Catalin Botezatu sa ne fie oaspete de onoare la celebrarea unei seri cu dubla insemnatate:
Radu Beligan a fost presedinte de onoare al Institutului International de Teatru si membru de onoare al Academiei Romane, din 2004.
Acesta este membru fondator al Societatii Scriitorilor Romani (Stiinta, Memorialistica, Tehnica), membru de onoare al Societatii de Stiinte Filologice din Romania si cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Ziua este completata de doua comedii, Cetateanul de onoare (Argentina), care ne arata ce se intampla cand un scriitor se intalneste cu oamenii pe care i-a transformat in personaje in cartile sale, si Complet straini (Italia), un joc de adevar si provocare intre prieteni care accepta sa isi arate tot ceea ce au in telefoanele mobile in timpul cinei - descoperind cu acest prilej lucruri noi despre prieteni, parteneri de viata sau chiar despre ei insisi.
Invitatul de onoare al editiei cu numarul 24 este COMISIA EUROPEANA, prezenta la targ cu un stand generos si cu un program de evenimente bogat si variat, adresat deopotriva profesionistilor din industria de editare si publicului larg, de toate varstele.
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
membru de onoare al unor Asociatii de Scriitori (Muntenegru, Republica Macedonia, Canada), vicepresedinte al Congresului Spiritualitatii Romanesti (Alba Iulia - unde se intalnesc, anual, reprezentantii comunitatii romanesti din toata lumea); ... Ambasador de Onoare pentru Cultura al Fundatiei Naaman (Liban);
El va primi miercuri seara titlul de cetatean de onoare al Iasului, dar si premiul Institutului Cultural Roman, acordat de 5 ani invitatului special al SFR. ... Tot atunci, Florin Piersic va primi si titlul de cetatean de onoare al orasului.
Presedintele de onoare al PSD,Ion Iliescu, a spus luni, 7 ianuarie, potrivit mediafax ca "E prima intalnire a BPN, de aceea am venit, ca e primul BPN la inceput de an si ne sfatuim in legatura cu inceputul de an.
La invitatia Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), dl Ion Iliescu , Presedinte al Romaniei in perioada 1992-1996, 2000-2004, Presedinte de Onoare al PSD, a participat in ziua de 30 ianuarie 2013, la sediul Confederatiei Patronatul Roman, la o intalnire cu membrii ai Colegiului Director al C.P.R.
S-a "descurcat" bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dovedit maturitate, intelepciune, stapanire de sine si ponderare in modul in care a gestionat situatia legata de numirea procurorilor sefi, el aratand ca Ponta "s-a descurcat bine".
In 1993 a devenit membru al Academiei de Stiinte Medicale, in 1995 membru de onoare al Academiei de Medicina a Poloniei si membru corespondent al Academiei Romane, iar din 2001, membru titular al Academiei Romane, in 2002 a fost ales membru al Academiei Internationale pentru Studiul Cordului.
"Este pentru a doua oara cand Congresul IASGO are loc la Bucuresti, ceea ce este o mare onoare de a gazdui un asemenea eveniment", a subliniat prof.
In incheiere am rugamintea, stimati colegi, sa le dam Onorul tuturor celor care poarta cu mandrie titlul de Veteran de Razboi. Onoare si Patrie!
Onoruri multiple Sedinta de onoare s-a bucurat de prezenta unor reprezentanti de marca ai mediului academic.
Farcas - invitat de onoare al SFF Rasnov 2017 (Autor: ... Anul acesta, Festivalul Science Fiction s-a desfasurat intre 20 si 23 iulie, ziua de vineri 21 iulie fiind dedicata invitatului de onoare dr.
In sala de spectacole, evenimentul va continua cu proiectia filmului castigator al concursului CALARASI/ACASA, conferirea de titluri de cetatean de onoare, precum si a unor diplome de onoare tuturor primarilor in functie din judetul Calarasi si fostilor primari si viceprimari ai municipiului Calarasi aflati in viata.
Pentru toate astea, Consiliul local a socotit de cuviinta sa ii acorde titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Botosani, gest care, la drept vorbind, ar fi putut fi facut ceva mai demult. ... Cu toate acestea, fundatia Muntii Metaliferi a proaspatului Cetatean de Onoare este deosebit de activa.
Numai ca n-as vrea ca pe soclurile destinate busturilor unor personalitati remarcabile sa apara si unele din paparudele care in ultimul timp au primit titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... amindoi, si inca doi incapatinati, sintem ultimii profesori de onoare ai Universitatii care incercam sa luptam cu pensia.
Numai ca n-as vrea ca pe soclurile destinate busturilor unor personalitati remarcabile sa apara si unele din paparudele care in ultimul timp au primit titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... amindoi, si inca doi incapatinati, sintem ultimii profesori de onoare ai Universitatii care incercam sa luptam cu pensia.
google-analytics.com